Pura Vida Organic Farm номинирана за евронаграда

/ януари 29, 2019/ 0 comments

Pura Vida Organic Farm е номинирана в инициативата „Модерна ферма“, част от кампанията „Бъдещите лидери в селското стопанство“. Нашата ферма е една от 13-те ферми, номинирани в конкурса. Номинацията е за прилагането на принципите на социално отговорната ферма и доброто управление. В номинацията е записано още, че Pura Vida Organic Farm е „една от малкото, органични и уникални за България ферми.“ Посочено е, че произвеждаме всякакъв вид продукти, отглеждани по най-благоприятен за природата начин.

Информационна кампания „Бъдещите лидери в селското стопанство“ e инициатива на агенция СТРАТЕГМА в партньорство с Център за учебно-тренировъчни фирми, изпълнявана с финансовата подкрепа на ГД „Земеделие и развитие на селските райони“ на Европейската комисия.

Специализирано жури ще избере победителите в конкурса (първо и второ място). „Любимец на публиката“ ще бъде избран на база брой харесвания във Фейсбук страницата на проекта. Там ще бъде
създаден албум със снимки и информация за всяка номинирана ферма. Всеки, който има профил във Фейсбук, ще може да гласува за номинираните ферми чрез харесване на снимката на предпочитаната от него ферма.

Победителите (първо и второ място) и „Любимец на публиката“ ще бъдат наградени на специална церемония, която ще се проведе като заключително събитие по проекта през месец май 2019 г.

Share this Post

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.