Доставки в София


***ВАЖНО***

Скъпи приятели, след дълго обмисляне, решихме да СПРЕМ доставките до София! Поради сериозността на вируса и строгите мерки, решихме, че най-сигурно ще е да не идваме вече в София, докато обстановката не се подобри!

ВСИЧКИ абонаменти ще бъдат изпращани по еконт/спиди. Всеки, който желае да поръча – докато имаме наличности ще изпращаме по куриер. 

Апелираме да си останете вкъщи, ако имате възможност! Бъдете здрави и се пазете!

 

Доставяме в София всеки вторник и петък!

Поръчки напревени между петък и понеделник до обяд се доставят във вторник. Поръчки направени от понеделник следобяд до 12 часа в  четвъртък, се доставят в петък.

Между 16.00 и 19.00 часа могат да бъдат взети поръчките от пункта на Бигла 7 в кв. Лозенец. Доставката е безплатна. Поръчките трябва да бъдат направени поне 24 часа предварително, за да могат да бъдат изпълнени.

За получаване на поръчки от „Бигла“ 7 (София): 

За ориентир  – вход В ( първият вход при влизане в улицата) в ляво на входа на блока се намира кафене. На домофона позвънете на звънеца на сем. Петкови, ап. 51

При трудности, свържете се с нас на тел. +359 876 421 021 – Валентина Димитрова

Междувременно можете да си поръчате каквото пожелаете през електронния ни магазин, както и да заявите доставка по куриер за Ваша сметка.

Бъдете здрави и щастливи,

Pura Vida Organic Farm